Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Onaylandı

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Programı kapsamında okulumuz Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesinin koordintörlüğünde yapılan projeye proje onaylanmıştır.

Hazırlanan proje onaylanmış olup, öğrenci değişimi 04.05.2024 tarihinde öğrenci değişim başlayacaktır. Bu tarihte 8 öğrenci 2 öğretmen Fethiye'ye projeyi gerçekleştirmek üzere hareket edecektir. Yine aynı tarihte Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesinin 8 öğrencisi ve 2 öğretmeni etkinliklerini gerçekleştirmek üzere Fatsa'ya gelerek misafirimiz olacaklar. Proje kapsamında eğitim ve öğretime yönelik akademik çalışmalar ile kültürel etkinlikler gerçekleştirilecektir. Projeyi yürütmek için hazırlık çalışmaları devam etmektedir.

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 22:04 - Görüntülenme: 34