Eyl

19.08.2022 tarihinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından okulumuz bünyesinde Proje İmam Hatip Ortaokulu açılmasına karar verilmiştir.

Haz

11. sınıf öğrencilerine İmam Hatip Lisesinden mezun olduklarında tercih edebilecekleri meslek dalları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Haz

Okul rehber öğretmeni Hidayet KARABULUT tarafından 26.05.2022 tarihinde sınav kaygısı konusunda seminer verildi.

Haz

Okulumuz Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Fatsa Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 07.06.2022 tarihinde Demas Uzun Kum Plajı'nda organize edilen Çevre Haftası etkinliklerine katıldı.

May

Okulumuzda 40 Ayet 40 Hadis ezberleme yarışmaları yapıldı. Öğrencilerimiz okulumuz meslek dersleri öğretmenlerinden oluşan komisyon huzurunda hazırladıkları ayet ve hadisleri okudu.

May

Bu yıl Ordu'da düzenlenen kitap fuarına okulumuzdan yoğun katılım gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz 24.05.2022 tarihi Salı günü ve 26.05.2022 Perşembe günü Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesinin destekleriyle Ordu Dört Mevsim Kitap Fuarına götürüldü.

May

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının birincisi 2022 yılında büyük bir coşkuyla açıldı.

May

Okul ve uygulama camiimizin bahçesine öğrencilerimizin ders aralarında dinlenmeleri ve stres atmaları için oturma alanları oluşturduk.

May

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kalite Takip sistemi Projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri eğitim yöntem ve teknikleri konusunda bir araya gelerek müzakerelerde bulundular.

Nis

İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi YARAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizle iftarda bir araya geldi.

Nis

Okululumuzda TEKNOFEST yarışmalarına bu sene altı takım katıldı. Takımlardan ikisi TEKNOFEST'in Ön Değerlendirme aşamasını başarıyla geçerek Proje Detay Raporu hazırlamaya hak kazanmıştır.

Nis

Okulumuzda Ramazan aylarında geleneksel olarak yapılan Satranç Turnuvası bu yıl da Müdür Yardımcımız İbrahim ŞİRİN tarafından gerçekleştirildi.

Nis

İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 100. yıl dönünü münasebetiyle Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Mehmet Akif ERSOY Panelinde okulumuz öğrencisi Onur ELBEYİ güzen bir sunum gerçekleştirdi.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Ortaöğretim Okulları Son sınıflara yönelik olarak düzenlemiş olduğu Kariyer Günlerinde Fatsa Müftüsü Sayın Hamza BAYRAM Okulumuz Öğrencileri ile buluştu.

Mrt

Okul kütüphanemiz kütüphanecilik kulübü ve gönüllü öğrencilerimiz tarafından düzenli bir şekilde işletilmektedir.