Etiket Sonuçları: hatip

Ekm

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Sayın İsmail SARIGÜL ve Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Sayın Yusuf MERCAN 13 Ekim İmam Hatip Liselerinin Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle okulumuzu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet ettiler.

Eyl

19.08.2022 tarihinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından okulumuz bünyesinde Proje İmam Hatip Ortaokulu açılmasına karar verilmiştir.

Eyl

Ock

Okulumuzun bahçesine hayırsever vatandaşların katıkılarıyla yapılan İmam Hatip Uygulama Camiisi öğrencilerimiz için çok güzel bir çalışma olmuştur. Yapımında emeği geçen hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Okul müdürü Hakkı ÖZTÜRK camiide kontrollerde bulundu.