T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / FATSA - Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Akademik Takip Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Akademik Takip Komisyonu Okul Müdürü Hakkı ÖZTÜRK ün görevlendirmesiyle okulumuz Rehber öğretmeni Hidayet KARABULUT başkanlığında oluşturuldu.

 Komisyona her zümreden öğretmen katıldı.  Rehber Öğretmen Hidayet KARABULUT, başkan seçildi. 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün başlattığı "Hedef YKS 2022 Projesi" kapsamında okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon öğrenci işlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Harun DEMİR, koordinatör rehber öğretmen ve zümrelerden oluşan komisyon, Üniversitelere Hazırlık Eylem Planı oluşturmak amacıyla, Okul Müdürümüz Hakkı ÖZTÜRK başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.

Komisyonumuz tarafından yürütülecek eylem planı kapsamında,  öğrencilerimizin  gelişimlerinin takip edilmesi için çalışma takvimi oluşturuldu. Öğrencilere danışman öğretmenler atanması,  öğrenci-öğretmen-veli koordinasyonun sağlanması için iletişim araçlarının etkin kullanılması kararı alındı. Okulda belirli aralıklarla 11. ve 12. sınıflara yapılan deneme sınavları uygulamasına devam edilmesine karar verildi. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.01.2022 - Güncelleme: 28.01.2022 22:48 - Görüntülenme: 126
  Beğen | 0  kişi beğendi